Celebram Festivalul International de Muzica George Enescu

43-Interludii_Interludes_Cornel_Brad-Vladimir-Jurowsky

Celebram George Enescu Festival cu o serie de fotografii, in serie limitata, din proiectul Interludes by Cornel Brad​. Dirijori, realizat in 2013. Solisti, dansatori celebri, membri ai orchestrelor sau corpurilor de balet surprinsi in ipostaze inedite de un fotograf foarte special Cornel Brad.​ Fotografiile, in serie limitata de 10 sau 20, pot fi achizitionate de iubitorii de muzica si arta la NeoGalateca.

Mari artisti precum Sir Neville Marriner, Marek Janowski, Murray Perahia, Antonio Pappano, Boris Berezovski, Christian Zacharias, Ottavio Dantone, Dimitry Sitkovetsky, James Judd, Semyon Bychkov, Katia & Marielle Labeque, Vladimir Jurowsky, Alexandra Dariescu, Maxim Vengerov, Pinchas Zukerman, Vadim Repin, Boris Brovtsyn, Iosif Prunner, Fazil Say, Elisabeth Kulman, Anita Hartig, Julian Rachlin, Mariss Jansons, Lawrence Foster si Ioan Hollender sunt, printre altii, surprinsi in aceste imagini.

Fotografiile, realizate cu precadere in lumina cu intensitate redusa, traducand  vizual atmosfera si timpul muzical de atunci, au facut parte din expozitia Interludes gazduita de Neogalateca in iulie 2014,

45-Interludii_Interludes_Cornel_Brad

Cornel Brad traieste in Bucuresti. A lucrat ca librar, editor si manager de proiecte de protectia mediului, realizand in ultimii ani ca cele mai profunde pasiuni ale sale sunt fotografia, muzica si oamenii. Toate acestea au convers in 2013 prin accesul in culisele celei de-a 21-a editii a Festivalului George Enescu.  Fotografiile sale au fost publicate in Adevarul, Aspen Idea, Decat O Revista, Igloo, Observator Cultural, La Terasse si AgriPlus si se afla in colectii particulare din Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Marea Britanie, Italia, Romania, Rusia si SUA.