Design vintage si contemporan

THE REST IS YESTERDAY

Sâmbătă, 6 mai – orele 11.00 – 16:00 si duminică, 7 mai – orele 12:00 – 20:00 vă așteptăm la a doua ediție a salonului lunar The Rest is…Yesterday. În scenografia expoziției lui Octavian Neculai, desprinsă parcă din realismul magic, Pop-up Store-ul propus de Galeria Galateca leagă lumi, dăruiește, inspiră și emoționează. Redefinește conceptul de cultură vintage, celebrează stilul și inovația în fashion-designul de autor.

podoabecustil (3) (1)

Lumini și umbre, ieri și mâine, retrofuture fashion: Podoabe cu Stil – Antique & Vintage Jewelry în dialog cu Studio Cabal Clothing.

Prin creațiile vestimentare sofisticate, arhitecturale, dinamice, uneori deconstructiviste, alteori minimaliste, niciodată previzibile dar întotdeauna rafinate, îmbinările neașteptate de texturi și transparențe, printurile cool pe mătase, cu trimiteri arheologice sau mitologice, rochiile inspirate de echipamentul sportiv sau de vechile scrieri ale lumii, Studio Cabal Clothing pendulează între sacru și profan cu viteza femeii urbane. Pentru Pop-up Shop-ul „The Rest is…Yesterday”, Studio Cabal a pregătit o selecție specială a pieselor-vedetă din colecțiile anterioare alături de cele mai noi creații, ajutându-ne să transmitem feminitate, boemie, mister dar și determinare, seducție, putere.

17973693_733480070154176_2191352531336107400_o

Despre selecția pregătită de Podoabe cu Stil – Antique & vintage jewelry deconspirăm, deocamdată, doar atât: veți putea admira cea mai spectaculoasă colecție de bijuterie Art Deco și, de ce nu, achiziționa cele mai speciale piese din epocă.

În plus, reduceri, oferte, surprize, tombolă, o atmosferă unică, o experiență de neuitat.

Proiectul The Rest is … Yesterday Pop-up Store este inspirat de expoziția cu același nume, găzduită de Galateca în 2013, care a cuprins piese muzeale din diverse perioade cuprinse între anii 1600 şi 1950