Despre NeoGalateca

La inceputul anului 2013 am lansat NEOGALATECA Gallery Shop, care completeaza zona expozitionala Galateca si care a devenit in scurt timp o referinta pentru publicul roman si strain pasionat de cadouri de arta si design, obiecte inspirate din expozitiile Galateca sau alte expozitii internationale relevante.

In 2015 am lansat shop-ul online www.neogalateca.com, ca o extensie a Gallery Shop-ului NEOGALATECA

Magazinul expune un portofoliu de produse compus din obiecte create special pentru acest proiect si inspirate din expozitiile galeriei, design de produs si fashion autohton, dar si branduri internationale atent selectionate. Astfel, NEOGALATECA prezinta design de obiect si accesorii pentru casa, fashion, papetarie, carte, obiecte de arta, ilustratii si grafica cuprinse in mape de autor. Cele mai multe dintre brandurile internationale incluse in proiect fac parte din zona home&deco, precum Iittala, Seletti, Ango, Remember Products, Leitmotiv, Present Time, Karlsson sau Pols Potten, insa se regasesc si companii producatoare de accesorii fashion.

Este unul dintre putinele locuri din Bucuresti in care poti descoperi „the Romanian Gift Shop” avand colectii in serie mica sau unicat, care imbina arta si designul, inspirate din traditia romaneasca, dar manufacturate „museum shop quality”.

In plus, NEOGALATECA completeaza galeria Galateca cu alte 3 spatii expozitionale, spatii care au gazduit de-a lungul timpului performance-uri si „camere de autor”.

http://www.anpc.gov.ro/

AMBALARE PRODUSE 

Va punem la dispozitie serviciul de ambalare pentru produsele achizitionate.Optati pentru un ambalaj in hartie de matase neagra sau hartie colorata Remember (10 lei per coala)