Livrare

Livrarea se va face la adresa indicata de Cumparator in formularul de comanda prin intermediul unor firme specializate de curierat sau posta.
Costul livrarii este cel indicat la confirmarea telefonica sau electronica a comenzii si urmeaza a fi suportat integral de catre Cumparator.

Calculeaza tarifele de expeditie prin curier:

Tipul expeditiei
Tarife Bucuresti
Tarife nationale
Expeditii cu ramburs clasic
Expeditii cu ramburs in cont colector
Expeditii cu ramburs clasic
Expeditii cu ramburs in cont colector
Plic
8 lei + tva
12 lei + tva
10 lei + tva

 

14 lei + tva

 

Colet
Primul kg.
8 lei + tva
12 lei + tva

 

10 lei + tva

 

14 lei + tva

 

Kg. suplimentar
0.85 lei + tva
0.85 lei + tva

 

0.85 lei + tva

 

0.85 lei + tva
Calculul si tarifarea coletelor cu una din laturi cuprinsa intre 1.5 si 3.5 m lungime = 50 kg + greutatea reala a coletului
Calculul si tarifarea coletelor cu una din laturi mai mare de 3.5 m:
– 3.5 m + < 1m = 100 kg + greutatea reala a coletului
– 4.5 m + < 1m = 200 kg + greutatea reala a coletului
– 5.5 m + < 0.5 m= 300 kg + greutatea reala a coletului.
Lungimea maxima admisa pentru transport: 6 m.
Tarifele se aplica la greutatea volumetrica sau reala, care din acestea este mai mare. Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime (in centimetri) / 6000.
Livrarea/preluarea produselor se poate face si direct de catre Cumparator de la sediul magazinului galeriei Galateca – adresa: Bucuresti, str. C.A. Rosetti 2-4, Corp Boema. In acest caz nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru livrare. 
Livrarea se face personal Cumparatorului, sau Beneficiarului (Destinatarului) stipulat in comanda de catre Cumparator, cu prezentarea documentului de identitate, care are obligatia de a semna de primire. La adresa de livrare, bunul poate fi primit si de o alta persoana decât Cumparatorul cu conditia ca aceasta persona sa fie trecuta ca Beneficiar (Destinantar) de catre Cumparator.
Livrarea se va face in termen de: 3 zile lucratoare (in Bucuresti), 4 zile lucratoare (in tara), minimum 6 zile lucratoare (in afara tarii), cu respectarea programului de functionare al magazinului si al firmei de curierat.
Livrarea produselor se va face intotdeauna dupa achitarea pretului de catre Cumparator, plata pretului urmând a se face cel mai târziu la data livrarii produsului. Transferul dreptului de proprietate si al riscurilor de la Vanzator la Cumparator se va face odata cu livrarea produselor.